CONFORT, STIL ȘI TEHNOLOGII MODERNE

pentru profesioniști

Mai multe detalii

ÎNCĂLȚĂMINTE PROFESIONALĂ DE LA OXyPAS

Compania OXYPAS se specializează în domeniul încălțămintei profesionale (de lucru), dezvoltând o gamă completă de modele adaptate nevoilor personalului care petrece mult timp în picioare (industria medicală, industria farmaceutică, laboratoarele, etc.).

Vă oferim o selecție mare de încălțăminte de înaltă calitate și confort de la producătorul francez Oxypas, o companie de success pe piața mondială din 1991. OXYPAS investește în cele mai noi tehnologii de proiectare și producție de mai bine de 20 de ani, unele fiind brevetate și înregistrate. Producătorul și-a stabilit un obiectiv important: îmbunătățirea confortului cotidian. O echipă de designeri și specialiști testează produsele și actualizează colecția în fiecare an.

Gama de produse are cinci segmente principale: încălțăminte pentru industria farmaceutică, pentru laboratoare, pentru săli curate, pentru servicii de curățare, pentru industria electronică. Încălțămintea confortabilă și elegantă este o parte specială și importantă a uniformei, care permite să vă simțiți confortabil pe tot parcursul zilei de lucru, chiar și pentru cei care își petrec mai mult timp în picioare.

Colecția Oxypas include: adidași, pantofi, saboți, și altele. Catalogul prezintă încălțăminte de culoare tradițională albă, precum și modele de culori roz, verde, liliac, negru și alte culori. O mulțime de stiluri și culori permit tuturor să aleagă un model în conformitate cu preferințele personale, caracteristicile individuale ale piciorului și a culorilor corporative ale companiei.

Calitatea produselor Oxypas este confirmată de certificatele europene EN ISO 20347:2012 și respectă cerințele Regulamentului tehnic al Uniunii Vamale 019/2011. Fiecare model a fost creat pentru a oferi confortul sporit consumatorilor. Echipa de dezvoltare este formată din ortopezi, designeri și cadre medicale care testează produsele. Majoritatea modelelor sunt realizate din elastomere termoplastice. Materialul are o ductilitate și flexibilitate ridicată, fiind rezistent la uzură. În plus, în catalogul sunt prezentate și modele realizate din piele.

Suntem reprezentantul oficial al încălțămintei Oxypas din Republica Moldova. Dacă vă trebuie încălțămintea perfectă pentru lucru, atunci ați făcut o alegere potrivită! Oxypas este o alegere excelentă pentru cei care apreciază stilul profesional și confortul uimitor.